Akcie odporúčame predať pre nízku výnosovosť Príloha - Kukučka, J.
Ekonomicko-finančná analýza spoločnosti Preglejka, a.s. Žarnovica. Profil spoločnosti a jej hospodárske výsledky. Zameranie činnosti. Vývoz. Hodnotenie odvetvia drevospracujúceho priemyslu. Finančné a ekonomické ukazovatele. Vývoj koefincientov zadlženosti a likvidity. Akcie Preglejky, a.s. na kapitálovom trhu.