Investícia koncernu AssiDomän v JCP je najväčšou v strednej Európe - Švec, P.
Zmena vlastníka v bývalých Juhoslovenských celulózkach a papierňach (JCP), a.s., Štúrovo. Švédska firma AssiDomän sa stáva majoritným vlastníkom akcií bývalého JCP Štúrovo. Niektoré vybrané ukazovatele po zmene vlastníka JCP Štúrovo. Potenciál stredoeurópskeho regiónu. Charakteristika koncernu AssiDomän.