Využiť možnosti informačných technológií Extra príloha - Sabol, J.
Rozhovor s generálnym riaditeľom RNDr. J. Sabolom o činnosti VSŽ Informatika, s.r.o. Možnosti využívania moderných informačných technológií v slovenskom priemysle. Informatizácia slovenského hospodárstva. Náplň činnosti VSŽ Informatika, s.r.o. Najúspešnejšie produkty VSŽ Informatika. Racionalizačné procesy prebiehajúce v súvislosti so zavádzaním informačných technológií.