Navision - integrovaný ekonomický softvér bez hraníc - Hattas, K.
Prezentácia dánskeho informačného systému pre ekonomické riadenie firmy - Navision. Kritériá výberu manažérskeho systému a hodnotenie systému Navision. Predpoklad presadenia systému Navision na slovenskom trhu.