<The> Changing Nature of Rural Economies in the Slovak Countryside - Námerová, I.
Problémy vidieckeho rozvoja. Analýza zmien v rámci sektora poľnohospodárstva aj v rámci komunálneho života vidieckych obcí. Naliehavé potreby vidieckych oblastí. Noví podnikatelia vidieckych oblastí.