Stát a církev - Sýkora, Daniel
Postavenie cirkví a náboženských organizácií v Českej republike. Postoj vlády k cirkvám a majetku. Alternatívy financovania cirkví. Názor cirkví na svoj vzťah ku štátu. Príklady financovania cirkví v zahraničí. Zhodnotenie a posúdenie možností finančnej pomoci cirkvám zo strany štátu.