Transformácia ekonomiky a nezamestnanosť - Rievajová, Eva
Najvýznamnejšie indikátory ekonomického a sociálneho rozvoja. Skutočnosti, ktoré vplývali na vývoj počtu ekonomických aktivít obyvateľstva po r. 1989. Transformačný proces na Slovensku a zmeny na trhu práce SR. Vývojové etapy formovania trhu práce a nezamestnanosti. Sociálna situácia obyvateľstva jednotlivých krajov. Opatrenia rezortu MPSVR SR na zlepšovanie situácie v oblasti sociálnej pomoci v r. 1997. Vývoj celkových výdavkov na sociálnu starostlivosť v SR.