Makroekonomické prostredie pre exportnú politiku SR - Georgiou, A.V
Prejav predstaviteľa Medzinárodného menového fondu v SR. Analýza makroekonomického prostredia. Vplyv makroekonomickej politiky na výšku deficiti obchodnej bilancie a výšku deficitu bežného účtu, ovplyvvňovaním domáceho dopytu na strane jednej a objemu výroby na strane druhej. Rezervy ekonomiky vo využívaní kapacity zdrojov. Fiškálna a menová politika. Prehľad vývoja obchodnej bilancie a bežného účtu v kontexte makroekonomickej politiky Slovenska.