Vincúr, P.: Základy makroekonomickej analýzy - Martincová, Marta, 1955-
Recenzia publikácie Vincúr, P.: Základy makroekonomickej analýzy. Systém národných účtov. Meranie národného produktu a dôchodku. Konjunkturálna analýza. Analýza národohospodárskeho dopytu. Analýza vývoja rovnováhy v národnom hospodárstve. Makroekonomická analýza SR za r. 1990-1994.