Súčasné trendy vo vývoji vnútorného obchodu Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Analýza vývoja hospodárskych odvetví na Slovensku vypracovaná na základe pravidelného konjunkturálneho prieskumu Štatistického úradu SR za r. 1996 - august 1997. Hodnotenie súčasnej ekonomickej situácie. Maloobchodný predaj a obrat. Vývoj nominálnych miezd, cien tovaru a konkurencie. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja - priemysel SR spolu, vybrané odvetvia priemyslu, tendencie vo výrobe vybraných výrobných odvetví, poľnohospodárstvo, finančné ukazovatele. Bariéry v raste maloobchodného obratu. Predpoklad rastu cien u vybraných tovarov.