Úloha a význam podnikateľských inkubátorov v ekonomickom rozvoji - Dupaľ, Andrej
Potreba rýchleho využívania výsledkov vedeckotechnického rozvoja v oblasti podnikania. Organizačné inovácie a ich význam pri premene štruktúry správania sa a pôsobenia trhových subjektov. Typológia vedeckotechnických parkov. Zakladateľské centrá sú synonymom pojmu "inkubátory". Funkcie vedeckotechnického parku v podnikaní. Príčiny zaostávania ekonomického rozvoja Slovenska. Podmienky úspešnosti ekonomickej transformácie. Vplyv inovačných centier na ekonomický rozvoj regiónov.