Vývoj hrubého domácího produktu z hlediska přispění jednotlivých faktorů - Hindls, Richard
Hodnotenie hospodárskeho rastu v ČR v období transformačných zmien v r. 1991-1995. Vývojové súvislosti medzi hrubým domácim produktom (HDP) a systémom národného účtovníctva. Faktorová interpretácia vývoja HDP. Popis uvedených spôsobov interpretácie HDP z hľadiska vzťahov, ktoré v národnom hospodárstve platiaa ktoré národné účtovníctvo popisuje. Vzostup dynamiky HDP v ČR v pol. 90. rokov. Realizácia analýzy vývoja HDP v budúcnosti. Metóda určenia a vecného hodnotenia príspevku vybraných činiteľov rastu HDP.