Výdavky domácností spojené so štúdiom detí - Filipová, Jana
Výsledky empirického prieskumu zameraného na získanie informácií o výdavkoch domácností spojených so štúdiom detí na stredných a vysokých školách. Príjmy, výdavky a miera zaťaženia rozpočtov domácností spojených so štúdiom dieťaťa. Stravovanie, ubytovanie a doprava študujúcej mládeže. Ostatné výdavky domácností spojené so štúdiom.