Peňažná analýza Príloha - Kubík, J.
Životná úroveň a finančné ohodnotenie pracovníkov na Slovensku. Porovnanie kúpyschopnosti slovenských a švajčiarskych občanov. Celková zadlženosť Slovenska. Financovanie švajčiarskych kantónov federálnymi rozpočtovými príjmami.