Produktivita práce a mzdová regulácia - Bonko, A.
Pozícia slovenskej ekonomiky v oblasti produktivity práce a mzdovej regulácie. Faktory produktivity práce. Dopad mzdovej regulácie na celkovú produktivitu práce a efektívnosť ekonomiky. Vytvorenie prostredia s cieľom zvyšovať produktivitu práce.