Přijímání pracovníků do firmy NS GROUP - Vlachová, J.
Projekt prijímania a výberu pracovníkov zameraný na menšiu firmu. Charakteristika firmy. Proces prijímania a výberu pracovníkov do firmy. Formy výberu pracovníkov. Metódy výberu. Pravidlá personálneho rozhovoru. Psychologické testy. Kritériá výberu.