Prínosom vyššia kvalita práce Príloha - Kališ, Mojmír
Prístup k tvorbe systémov pracovných hodnotení v praxi slovenských podnikov. Hodnotiaci systém konzultačnej skupiny Humanag. Analýzy odpovedí na otvorené otázky ankety realizované vo firmách v strednom manažmente po približne 1 roku fungovania systému. Vplyv hodnotiaceho systému na motiváciu pracovníkov.