Realita mzdovej regulácie - Malejčík, A.
Vysvetlenie účinnosti mzdovej regulácie ako nástroja proti rastu inflácie. Postavenie pracovnej sily na trhu hospodárstva. Fungovanie mzdovej regulácie v Čechách a na Slovensku.