Nerovnováha na trhu práce a jej riešenie prostredníctvom vzdelávania dospelých - Ďurďovičová, Marta, 1964-
Vplyv rýchlo sa meniacich podmienok života, dynamiky technického rozvoja vyvoláva nerovnováhu na trhu práce a potrebu vzdelávania dospelých. Profesijné vzdelávanie dospelých ako súčasť personálnej práce a rozvoja podniku.