Regionální aspekty vývoje české ekonomiky - Postránecký, J.
Regionálny vývoj v ČR. Regionálne rozdiely v 90. rokoch v sociálnych pomeroch obyvateľstva, v prehlbovaní rozdielov ekonomickej výkonnosti regiónov a v skutočne dynamickom prehlbovaní rozdielov v ekonomickej atraktivite regiónov. Regionálna diferenciácia podľa vybraných ukazovateľov. Očakávané tendencie vo vývoji regionálnej štruktúry a formulácia regionálnej politiky ČR do r. 2000.