Vplyv ceny pôdy a systémových dotácií na výsledky hospodárenia podnikov - Fecenko, Jozef
Metodológia ekonomických analýz vecného problému trhovej efektívnosti bonity pôdy a nákladovosti výrobno-odbytového procesu podnikateľských subjektov hospodáriacich v horších prírodných podmienkach vo vzťahu k podpore štátu formou poskytovania systémových dotácií týmto subjektom. Aplikácia štatistických metód s využitím programového systému STATGRAPHICS.