Riešenie sociálnych problémov bývania v Nemecku - Daneková, Z.
Prístup spôsob k riešeniu sociálnych problémov bývania v Nemecku. Vývoj koncepcií a nástrojov v priebehu politiky bývania. Charakteristika jednotlivých základných období. 1. Povojnové obdobie. 2. Obdobie 70. rokov. 3. Obdobie 80. rokov. 4. Obdobie 90. rokov. Tri druhy bytovej výstavby v povojnovom období. Verejne podporovaná bytová výstavba. Daňovo zvýhodnená bytová výstavba. Voľne financovaná bytová výstavba. Vývoj štruktúry nákladov vynaložených na jednotlivé druhy podpory. Rozdeľovacie ehfekty jednotlivých sociálnych opatrení.