Komunitné iniciatívy - Čalfová, J.
Etablovanie komunitných nadácií na Slovensku. Možnosti financovania občianskych združení či mimovládnych organizácií zo zdrojov komunitných nadácií. Komunitné organizácie. Aktivity a projekty komunitných nadácií smerované na podporu miestnych iniciatív.