Daňová optimalizácia - interaktívna alternatíva zvýšenia zisku - Burák, Emil
Daňová optimalizácia ako nástroj zvyšovania zisku. Metódy uplatňovania daňovej optimalizácie. Realizácia v slovenskej hospodárskej praxi. Odporúčané trendy vývoja.