Daňová zaťaženosť domácností SR v porovnaní s krajinami EÚ - Rybárová, Silvia
Daňová zaťaženosť domácností jednotlivcov podľa výšky zárobkov v krajinách EÚ. Daňová zaťaženosť rodín s deťmi. Medzinárodné porovnanie daňovej zaťaženosti hmotných zárobkov rodín s deťmi v krajinách EÚ v r. 1994.