Daňová zaťaženosť z aspektu životného štandardu domácností - Rybárová, Silvia
Daňová zaťaženosť a životná úroveň v Rakúsku. Porovnanie situácie na Slovensku a v Európskej únii. Porovnanie priemernej mzdy v spracovateľskom priemysle a priemerné daňové zaťaženie vyjadrené v rakúskych šilingoch na základe parity kúpnej sily. Porovnanie zárobkov a daňového zaťaženia v rodinách s deťmi v r. 1994. Daňová únosnosť s prihliadnutím na životné minimum (v šilingoch, prepočítané cez paritu kúpnej sily).