Daňové spory - Gossányi, Vojtech
Z obsahu: Daňové spory môžu pohnúť veci dopredu. Za minulý rok pribudlo päťsto káuz typu daňový subjekt verzus štát. Daňové úrady sú doteraz úspešné zhruba v polovici súdnych sporov. Rozhodnutia ÚDR SR a jeho pracovísk posudzuje Najvyšší súd SR. Legislatíve chýba jednoznačnosť a vykonávacie predpisy.