Medzinárodné zmluvy o zamedzení dvojakého zdanenia
Zmluvy o zamedzení dvojakého zdanenia medzi ČSSR a: Holandským kráľovstvom, Francúzskou republikou, Fínskou republikou, Belgickým kráľovstvom, Japonskom, BĽR, MĽR, Mongolskom, NDR, PĽR, RSR, a ZSSR, Rakúskou republikou, Republikou Srí Lanka, Nórskym kráľovstvom, Švédskym kráľovstvom, Cyperskou republikou, Spolkovou republikou Nemecka, SFRJ, Talianskou republikou a Zmluva medzi Slovenskou republikou a Chorvátskou republikou.