Zdaňovanie miezd, platov a ostatných príjmov zo závislej činnosti - Fekete, Imrich
Daň z príjmov zo závislej činnosti patrí medzi základné druhy priamych daní platených fyzickými osobami. Zdaňovanie príjmov zamestnancov. Príjmy, ktoré sú predmetom dane, ktoré niesú predmetom dane a ktoré sú oslobodené od dane. Základ dane z príjmov zo závislej činnosti. Nezdaniteľné časti základu dane. Príjem zamestnanca. Preddavky na daň. Medzinárodné aspekty dane príjmov zo závislej činnosti.