Z čoho financovať komunálny sektor? - Mihalik, Jozef
Zdroje financovania komunálneho sektora. Zadlženosť samospráv. Špecifiká financovania. Možnosti úverovania komunálneho sektora. Prednosti a riziká devízového úveru. Program PIKEI zameraný na pomoc pri investovaní do komunálnej sféry a ekologickej infraštruktúry. Zriadenie revolvingového fondu z rozpočtových zdrojov ako jeden z variantov financovania.