Banka ve znamení zeleného čtyřlístku Vybrané kapitoly z knihy - Novotný, J.
Genéza a počiatky Agrárnej banky v období Rakúsko-Uhorska. Organizačná štruktúra Agrárnej banky do veľkej hospodárskej krízy. Pomer Agrárnej banky k ostatným peňažným ústavom. Miesto a úloha Agrobanky v agrárnom hnutí, vo svete bánk a v spoločnosti.