Koniec nezávislosti centrálnej banky? 2 - Boroň, P.
Nezávislosť centrálnej banky ako jeden z predpokladov vstupu Slovenska do Európskej únie. Zníženie personálnej nezávislosti zahrnutí v zmene v návrhu novely zákona o Centrálnej banke. Súlad návrh novely s právom EÚ. Negatívne dopady novely zákona.