Právní ochrana při elektronickém platebním styku v zemích EU - Tomášek, M.
Európska harmonizácia elektronických platieb. Ochrana spotrebiteľa pri elektronických platbách. Vzťahy medzi subjektami elektronickej transakcie (vydavatelia platobných kariet a obchodníci). Ochrana klientov v českom práve.