Efekt reálných zůstatků a klasická dichotomie - Král, Petr
Definovanie pojmu "efekt reálnych peňažných zostatkov", niekedy tiež označovaný ako Pigouov efekt. Efekt reálneho peňažného zostatku ako argument v kritike neoklasickej peňažnej teórie. Efekt reálneho peňažného zostatku ako argument v kritike keynesiánskej peňažnej teórie. Efekt Pigouov. Cambrigeský efekt. Keynesov efekt. Fisherov efekt.