Odhad rovnovážného měnového kurzu - Lazarová, Š.
Aplikácia teórie rovnovážneho kurzu na odhad rovnovážneho kurzu českej koruny. Edwardsov prístup a Williamsonov prístup - špecifikácia modelu, popis a zdroje dát, empirické výsledky. Implikácia pre hospodársku politiku.