Predikční model vztahu zahraničního obchodu a kurzu koruny - Hlušek, M.
Vývoj deficitu zahraničného obchodu a použitých časových radov v rokoch 1993-1997. Modely salda bilancie zahraničného obchodu ČR. Skúsenosti s predikciami týchto modelov.