Tendencie v menovom vývoji SR Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Vplyv hospodárskej situácie na menovú politiku Slovenska. Menový vývoj v septembri 1997. Stav peňažnej zásoby M2. Vývoj devízových rezerv, zadlženosti a zahraničnej zadlženosti na obyvateľa v SR v období spetember 1996 - júl 1997. Faktory ovplyvňujúce smerovanie súčasného menového vývoja.