Cenné papiere verzus dane Príloha - Mäsiarová, Terézia
Charakteristika druhov cenných papierov podľa zákona č.600/1992 Zb. o cenných papieroch v znení zákona č.204/1997 Z.z. Prevod cenných papierov. Daňová povinnosť majiteľov cenných papierov vyplývajúca z predaja. Určovanie ceny akcií a dlhopisov. Vznik daňovej povinnosti pri prevode predajom alebo darovaním a prechode CP na dedičov.