Depozitné certifikáty Príloha - Kšinský, J.
Hlavná funkcia kapitálového trhu. Rozšírená forma získavania primárnych zdrojov bánk - emitovanie depozitných certifikátov. Charakteristika depozitného certifikátu. Proces vydávania depozitných certifikátov. Listinná podoba a náležitosti certifikátu. Povolenie emisie. Stanovenie úrokového výnosu.