Finanční trhy - Jáč, Radomír
Vývoj finančných trhov a bankovej sústavy v Česku po r. 1989. Kapitálový trh - inštitúcie a legislatíva. Burza cenných papierov. Český mimoburzový systém. Stredisko cenných papierov. Legislatíva kapitálového trhu. Bankový sektor: ČNB, sféra obchodných bánk, vývoj bankovej sústavy v r. 1993-1996. Dvojstupňová banková sústava. Problematika fungovania obchodných bánk.