Mastering Finance. 9 Zvláštna príloha
Hodnotenie nákladov obchodovanie s cennými papiermi. New Yorská akciová burza a systém NASDAQ - automatické kótovanie Nadnárodnej asociácie maklérov s cennými papiermi. Riziko a kontrola rizika. Druhy finančných rizík. Deriváty ako spôsob znižovania rizík. Porovnanie zákonníkov o nesolventnosti platiacich v USA, V. Británii a Nemecku.