Ekonomiky Česka a Slovenska - Marcinčin, A.
Ekonomické a politické vzťahy Česka a Slovenska. Porovnanie hospodárskej situácie Česka a Slovenska. Vybrané ukazovatele skupín štátov SR, Poľsko, ČR, Maďarsko a Slovinsko. Členské štáty EÚ a žiadatelia o vstup do EÚ. Štruktúra hrubého domáceho produktu Slovenska. Dovoz a vývoz Slovenska podľa krajín, 1990 - 1996. Chyby slovenskej hospodárskej politiky.