Hospodářský a sociální vývoj České republiky ve světle statistiky (1989-1995) Příloha - Průcha, Václav
Kompletné štatistické ukazovatele ČR za r. 1989-1995. Tabuľky sú doplnené poznámkami o obsahu niektorých ukazovateľov a metodických zmenách. Niektoré zo zachytených štatistických ukazovateľov sa nenachádzajú v oficiálnych štatistických ročenkách. Porovnanie dynamiky hospodárskeho rastu ČR s vyspelými trhovými ekonomikami, ako aj s krajinami strednej a východnej Európy.