Hospodářský vývoj zemí západní Evropy a Severní Ameriky v roce 1996 z pohledu EHK - Stařík, J.
Ekonomický rast v krajinách západnej Európy v roku 1996. Stimulátory hospodárskeho rastu v západnej Európe. Hospodársky rast v USA. Vývoj hrubého spoločenského produktu v krajinách ZE, USA a v Kanade v r. 1994 - 1997. Prognózy EHK týkajúce sa hospodárskeho rastu v r. 1997 a 1998.