Kazachstan so smelými plánmi Príloha - Ódor, Ľ.
Stabilizácia ekonomiky Kazachstanu po páde totalitného režimu. Prognóza pre zahraničné investície. Situácia v poľnohospodárstve. Zmeny v politickej situácii. Zmena ukazovateľov produkcie v r. 1992 - 1996.