Konjunkturálne trendy v hospodárstve Nemecka Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Hodnotenie aktuálnej situácie v odvetví elektrotechniky, hutníctva, chemickom, spotrebnom priemysle a v stavebníctve SRN. Produktivita a rentabilita. Odbyt na domácich a zahraničných trhoch. Investičná aktivita vo výstavbe. Vývoj situácie v chemickej výrobe, strojárstve a textilnej, odevnej a kožiarskej výrobe v r. 1995 - 1997.