Konjunkturálne trendy v hospodárstve Francúzska Príloha - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj makroekonomických ukazovateľov Francúzska v r. 1997. Dovoz, vývoz, hrubý domáci produkt, reálna súkromná spotreba, finančný trh. Ukazovatele rastu pre najrozšírenejšie sledované miery peňazí v úzkom i širokom poňatí (USA, Japonsko, Nemecko, Francúzsko, Taliansko, V. Británia za obdobie r. 1990 - okt. 1997). Medzinárodné ekonomické ukazovatele: bilancia platieb (1985 - sept. 1997).