Quo vadis Sverige? - Šucha, Jozef
Zahraničný obchod Švédska. Slovensko-švédske obchodné vzťahy. Dovozný a vývozný režim vo vzťahu k SR. Bankový systém. Švédske právo. Hospodárska politika a jej švédsky model. Daňový systém. Investičné prostredie. Zahraničný kapitál a investori. Najbežnejšie formy založenia spoločnosti. Problematika švédskej ekonomiky.