Znova s Prodim na čele
Hospodárske ukazovatele Talianska. Reformy, ktoré uskutočnil taliansky premiér Romano Prodi. Privatizácia a zásahy vlády. Právny a politický systém Talianska. Hlavní obchodní partneri.