Strukturální změny v české ekonomice - Zavíral, Jan
Vývoj štruktúrnych zmien v hospodárskej politike v ČR. V r. 1991 začiatok transformačných procesov: liberalizácia cien, deetatizácia a decentralizácia riadiacich štruktúr, privatizácia, úprava vlastníckych vzťahov v družstvách, široké otvorenie hospodárstva, úpravy kurzu podstatnou devalváciou koruny. Proces privatizácie a zmeny vlastníckych vzťahov. Legislatíva v procese transformácie. Zmeny v dopyte a ponuky. Štruktúrne zmeny v poľnohospodárstve a v priemysle.